Over VoetbalAnalyses.nl

VoetbalAnalyses.nl is door ons opgestart om een supporter een beeld te geven van het tactische plaatje van zijn favoriete club in de Eredivisie. In de voetbalwereld wordt vaak naar de naam gekeken en naar zijn prestaties op zijn cv toch geeft dit niet altijd een juist beeld weer van een speler. Neem een verdediger die constant inschuift en daarmee 5 doelpunten maakt, hij wordt bekend door deze prestaties maar er wordt niet gekeken naar hoeveel tegendoelpunten het team krijgt door zijn inschuiven.

Voetbalanalyses streeft er dan ook naar geheel objectief keuzes van spelers en teams te analyseren en aan de hand daarvan op dat moment een beoordeling te geven. Het liefst zouden wij dit natuurlijk met bewegende beelden kunnen aantonen, helaas is dat door de televisierechten niet mogelijk. Wij proberen met momenten(foto’s) zoveel mogelijk de situatie te beschrijven en duidelijk aangeven wat er in het moment plaats vindt.

Wij hopen dat u veel plezier zal beleven aan onze website en ons zal gaan volgen op Twitter zodat u op de hoogte blijft van onze analyses.

Redactie VoetbalAnalyses.nl

Be Sociable, Share!