Wie wordt er kampioen van de Eredivisie?

zondag, maart 31, 2013 @ 06:03 AM
posted by VoetbalAnalyses

De strijd is sinds vorig weekend los gebarsten. Ajax, Vitesse, Feyenoord en PSV maken uit wie er kampioen gaat worden. Wie denk jij dat kampioen gaat worden?

Denk jij met een analyse Nederland te kunnen overtuigen dat jouw club kampioen wordt? Schrijf dan nu jouw Voetbalanalyse op Voetbalanalyses.nl. Met nog 6 wedstrijden te gaan en 4 clubs die strijden om het kampioenschap is het ongekend spannend en zijn wij benieuwd naar jouw mening. Registreer je hier en schrijf direct jouw analyse!

Ajax heeft een klein gaatje geslagen afgelopen weekend. Echter krijgt Ajax nog Heerenveen op bezoek en moet het nog naar Eindhoven om tegen de andere titelkandidaat PSV te spelen. Daarmee heeft het misschien wel het moeilijkste programma van de vier kandidaten.

Feyenoord staat op 4 punten achterstand op Ajax. Mocht Ajax de druk niet aan kunnen hoeft Feyenoord maar 2 punten meer te halen dan PSV en Vitesse in 6 wedstrijden. Het is dus zeker nog niet uitgeschakeld in de titelstrijd. Feyenoord speelt nog 4 wedstrijden thuis van de 6 en met De Kuip achter zich zal dat 12 punten kunnen opleveren. Wel ontvangt het nog Vitesse die in topwedstrijden de beste prestaties levert van de top 4.

Vitesse is de outsider voor de titel, nog steeds houdt niemand het echt voor mogelijk dat Vitesse kampioen wordt. Toch hebben ze de laatste 6 wedstrijden 18 punten behaald en zitten dus in een goede reeks. Vraag is natuurlijk wel kunnen ze de druk aan als blijkt dat ze echt kampioen kunnen worden?

PSV, volgens ons hebben zij de beste selectie van de Eredivisie. De wisselvalligheid heeft er voor gezorgd dat ze nu op 3 punten achterstand op Ajax staan. Is het kwartje na afgelopen weekend dan gevallen dat als ze de komende 6 wedstrijden winnen kampioen zullen worden?

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.