Feyenoord aan de top seizoen 2

zaterdag, mei 5, 2012 @ 12:05 PM
posted by VoetbalAnalyses

Wij zijn zeer benieuwd wat Koeman volgend jaar kan presteren met Feyenoord. De coach speelt een uitstekend seizoen met Feyenoord maar houdt hij dat ook het 2e seizoen vol?

Feyenoord is weer aangesloten bij de top, in heel Nederland zijn ze blij, zelfs in Amsterdam. Aankomende zondag kan zelfs nog als slagroom op de taart voorronde Champions League voetbal gehaald worden. Nederland gunt het Feyenoord, de beloning van het voeren van een goed beleid. Geloven in de jeugd is toch het succes van dit seizoen, Ajax, Feyenoord, AZ, Heerenveen hebben met succes jeugd in gepast. FC Twente en PSV in mindere mate en hebben zich vooral op de transfermarkt gericht en dan zie je ook weer dat aankopen geen garantie zijn op prestaties.

Feyenoord of het nou nummer 2 of nummer 3 wordt heeft een succesvol seizoen achter de rug. De vraag is nu nog, kunnen ze dat volgend seizoen weer presteren? Tegenstanders gaan weer rekening houden met Feyenoord en er zal weer van ze verwacht worden om het spel te maken. Dan is nog de vraag weten ze bepalende spelers te behouden? El Ahmadi heeft nog maar een éénjarig contract en Bakkal is transfervrij, verder zal Guidetti terugkeren naar City. Kan Fernandez 34 wedstrijden lang zo goed spelen als die aantal wedstrijden dat hij Guidetti verving.

Ook voor Koeman zal het volgend seizoen nog meer managen gaan worden. Hij zal meer spelers tot zijn beschikking krijgen die aanspraak willen maken op een basisplek. Afgelopen jaar moest hij alleen Mokotjo, Van Haaren en Cissé/Cabral als luxeprobleem op de bank zetten. Volgend jaar komen spelers als Janmaat, Vormer, Goossens erbij en zal hij meer moeten managen dan afgelopen jaar.

We zijn benieuwd of Feyenoord de lijn kan door trekken en er volgend seizoen vanaf wedstrijd 1 mee kan doen om de bovenste plekken. Nederland gunt het Feyenoord!

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.