België heeft vanavond kans en een hoge notering

dinsdag, oktober 11, 2011 @ 04:10 PM
posted by VoetbalAnalyses

Vanavond is het Belgie alles of niets, het moet winnen van Duitsland om zich te plaatsen voor de playoffs voor het EK 2012. Wij analyseren wat we vanavond van onze zuiderburen kunnen verwachten.

Er is hoop voor de Belgen, het is inmiddels iets langer dan een jaar geleden maar toen verloor Belgie met 0-1 van Duitsland in eigen huis. De uitslag gaf geen goed beeld van de wedstrijd, het was een wedstrijd waar 0-0 terecht zou zijn. Als er toch naar kansen gekeken zou moeten worden was het Belgie die nog meer kansen had dan de Duitsers. Door een grote fout van Van Buyten mocht Klose scoren. Kleine samenvatting van Belgie – Duitsland

De belgen speelden toen nog in de volgende opstelling: Bailly: Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vermaelen: Simons, Vertonghen, Fellaini: Hazard, Lukaku en Dembele.

Bij Duitsland stond vrijwel dezelfde basis als het elftal dat op het WK 2010 de halve finale haalde. De grote vraag is natuurlijk zal Duitsland vanavond vol gas geven of ook de reserves minuten geven?

Bij Belgie zijn er een aantal wijziging ten opzichte van de opstelling van vorige keer. Zo is Mignolet nu eerste keeper in plaats van Bailly. Door de blessure van Alderweireld is Ciman van Standard Luik de rechtsback van de Rode Duivels. Vertonghen is van een plek op het middenveld naar de linksback positie verschoven. Het middenveld zal vanavond bezet worden door Simons, Fellaini en Witsel, de laatste is in vorm en zal de middenvelder zijn die aanvallend voor creativiteit moet zorgen. Voorin is het tot de dag van vandaag nog puzzelen voor Leekens, gaat hij met 3 bewegende spelers(Dembele, Mertens en Hazard) spelen of met Ogunjimi in de punt.

Belgie moet winnen, ze staan op dit moment 1 punt voor op Turkije dat speelt tegen Azerbeidjan. Het zou toch mooi zijn als onze zuiderburen zich via de playoffs weten te kwalificeren. Het elftal is nog jong maar heeft potentie om over een aantal jaar op grote toernooien een rol van betekenis te spelen.

Profiteer mee als de Belgen zich plaatsen voor de playoffs. De notering op Unibet is namelijk 7,75 op winst voor de Belgen. Registreer je nu bij Unibet en ontvang 50 euro bonus. Vanavond is het ook nog 0-0 geld terug!

Be Sociable, Share!

  One Response to “België heeft vanavond kans en een hoge notering”

  1. pieterjan schotte schreef:

   Zou u mij een groot plezier willen doen en de fouten van de belgen bij 2de goal analyseren. Er was bij ons ( de vriendegroep) nogal wat discussie over wie nu werkelijk in de fout gaat (dembele, ciman, simons).


  Leave a Reply

  You must be logged in to post a comment.