Geluk voor PSV: Ze willen niet komen!

donderdag, maart 24, 2011 @ 03:03 PM
posted by VoetbalAnalyses

Van Bommel en Van Nistelrooij kunnen allebei na deze zomer bij hun oude club PSV weer aan de slag. Echter zien ze beide het avontuur nog niet zitten.

De twee oude rotten zijn aankomende zomer transfervrij en in de herfst van hun carriere. Rede genoeg voor PSV om ze te benaderen om hun carriere in Eindhoven af te sluiten. Echter denken het tweetal daar waarschijnlijk anders over. Zo liet Van Nistelrooij al weten dat journalisten het maar aan Van Bommel moesten vragen of het duo interesse heeft in een terugkeer.

Volkomen logisch dat beide spelers geen trek hebben in een terugkeer naar Eindhoven. Er is namelijk geen enkele uitdaging te vinden in Eindhoven. Zo wordt PSV dit jaar waarschijnlijk weer kampioen en zal er verwacht worden met hun terugkeer dat ze volgend jaar weer kampioen zullen worden. Hoge verwachtingen zijn voor oudere spelers niet fijn, zij willen hun carriere afbouwen en nog even nagenieten van hun carriere.

Beide denken er echter nog aan om bij een serieuze club in het buitenland aan de slag te gaan. Zo wil Van Nistelrooij er nog over nadenken om toch te verlengen bij HSV of toch nog in Engeland bij een middenmoter te gaan voetballen. Van Bommel is nog 1 jaar jonger dan Van Nistelrooij en heeft ook nog minder blessures achter de rug. Hij heeft nog de mogelijkheid om van dienst te zijn bij een gerenomeerde club als Tottenham of AC Milan.

PSV moet met het huidige beleid van de KNVB ‘financial fair play’ gaan voor jong talent. Zoek alvast de nieuwe Dszudszak en hou ruimte in je selectie voor spelers als Zoet, Wuytens en Labyad. Anders komen deze drie helemaal niet aan de bak en zullen ze via een omweg bij een andere club aan de top komen(Huntelaar en Beerens). Het zal toch te erg worden om met een as te spelen van Isakkson: Rodriguez, Bouma: Van Bommel, Engelaar, Toivonen: Van Nistelrooy. Zo zullen we over 5 jaar geen PSV speler meer in het Nederlands Elftal meer zien, wat nu al mondjesmaat is.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.