Verwachte opstelling PSV 2010/2011

maandag, augustus 2, 2010 @ 07:08 PM
posted by VoetbalAnalyses

Wat kunnen we van PSV verwachten dit seizoen? Zouden ze het na de winter nu wel kunnen afmaken? Hier de verwachte opstelling en de verwachte prestaties.

PSV speelde een oefenwedstrijd tegen Newcastle en sloot die met 2-2 af. Doelpuntenmakers waren Toivonen en Dszudszak. In de laatste oefenwedstrijd voor de start van de Eredivisie speelde PSV in de volgende samenstelling.

Isaksson: Manolev, Maza, Salcido, Pieters: Engelaar, Bakkal, Toivonen: Lens, Berg, Dszudszak.

In de ene laatste oefenwedstrijd speelde tegen FC Nurnberg PSV in de samenstelling:

Isaksson: Manolev, Maza, Bouma, Vukovic: Wuytens, Bakkal, Toivonen: Lens, Koevermans, Dszudszak

Het werd 1-0 doelpuntenmaker Ola Toivonen.

PSV zal het seizoen beginnen met een aanvallende samenstelling. Ibrahim Affelay lijkt de start van de competitie niet te halen door zijn afwezigheid in de voorbereiding. Hij was nog aan het herstellen van het succes op het WK in Zuid-Afrika.

PSV speelde vorig jaar een goede eerste helft van het seizoen en stond dan in de winter ook bovenaan op de ranglijst van PSV. Lazovic vertrok en Amrabat kon zijn vertrek op de rechtervleugel niet opvangen. Daarom heeft PSV er nu alles aangedaan om Lens aan te trekken. Hij moet de positie van Lazovic overnemen. De enige vraag is nog waarom Rutten ook nog Berg heeft aangetrokken, waarschijnlijk omdat Toivonen een rol op het middenveld moet gaan invullen.

Achterin is er genoeg kwaliteit met Manolev, Salcido, Maza en Pieters. PSV heeft gezorgd voor genoeg alternatieven met Vukovic, Bouma en Marcelo. Misschien als Manolev geblesseerd raakt dat er een probleem voor ze kan ontstaan.

Het middenveld is erg aanvallend ingesteld met Bakkal, Engelaar en Toivonen. Zij zullen vaak posities afwisselen en elkaar in de gaten moeten houden zodat eentje de controlerende plek op het middenveld inneemt. PSV heeft voor komend seizoen waarschijnlijk de meest complete aanval met Dszudszak, Berg en Lens. Mocht het met die drie niet lukken dan is Koevermans een perfecte stormram.

PSV gaat dit seizoen tot het laatste moment meedoen om de titel en wij verwachten van PSV dat het ook het landskampioenschap zal binnenhalen. Dit zal alleen gebeuren als niemand vertrekt na nu, Affelay zouden ze nog kunnen missen maar verder niet.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.