SC Heerenveen de verwachtingen voor seizoen 2010-2011

maandag, augustus 2, 2010 @ 08:08 PM
posted by VoetbalAnalyses

SC Heerenveen zal revanche willen nemen op vorig seizoen waar ze zwaar teleurstelde. Het zal weer in het linkerrijtje willen eindigen en misschien wel voor Europees voetbal gaan.

Aan de selectie zal het niet liggen, Ron Jans heeft maar een aantal versterkingen erbij gekregen, maar deze selectie heeft aangetoond Europees voetbal te kunnen halen. Omdat Sibon zijn niveau vorig jaar niet meer haalde hebben ze in Dost een nieuwe spits gehaald.

Het is aan Jans om Assaidi meer rendement te laten halen want dan hebben ze een goede aanval met Beerens er ook bij. Met Papadopoulos een goede pinchitter en ze kunnen alle 3 in stelling gebracht worden. Achter Djuricic zullen Vayrynen en Grindheim voor de ervaring en de controle moeten zorgen. Dat moeten deze twee spelers kunnen en het is voor Grindheim dat hij een veel beter seizoen draait dan vorig jaar.

Verdedigend zal het nog vaak wankelen worden voor Heerenveen. Met Kruiswijk heeft Jans een gerichte aankoop gedaan maar die is nog niet fit aan het begin van het seizoen. De verdediging zal bestaan uit opkomende rechtsback Janmaat, centrale verdedigers Kopic en Breuer en op links waarschijnlijk Jong-a-Pin. Maar bij een enkele fout van Jong-a-Pin zal El Akchaoui er klaar voor zijn.

Waarschijnlijk zal Heerenveen nog een reserve keeper aantrekken omdat Vandenbussche lang uitgeschakeld is. Steppe mag nu bewijzen dat hij een echte topkeeper is zoals Sollied beweerde.

Verwachtte eindklassering in de Eredivisie van Heerenveen? Wij verwachten toch dat Heerenveen boven Groningen gaat eindigen maar achter Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente en FC Utrecht. Maar het zou voor een grote verrassing kunnen zorgen en dan gaat het over FC Utrecht en misschien wel Feyenoord heen.

In de voorbereiding won Heerenveen van Real Mallorca (nr. 7 van Spanje vorig seizoen) maar liefst met 4-0. Doelpuntenmakers: Eigen doelpunt, Djuricic 2x en Beerens.

De belgische promovendus KAS Eupen maakte het Heerenveen eerder wel lastig. Heerenveen won met 2-1, doelpuntenmakers: Grindheim, Papadopoulos.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.