Adriano (Sevilla) vertrekt naar FC Barcelona

vrijdag, juli 16, 2010 @ 02:07 PM
posted by VoetbalAnalyses

FC Barcelona heeft de tweede aankoop gedaan voor het seizoen 2010/2011. Het is Adriano, FC Barcelona betaalt 9 miljoen euro aan Sevilla voor de links/rechtsback.

Adriano die op vrijwel alle posities uit de voeten kan is zijn 9 miljoen euro zeker waard. Misschien betekent dit zelfs voor Van der Wiel dat hij een transfer naar FC Barcelona uit zijn hoofd kan zetten. Adriano kan namelijk ook op zijn plaats uit de voeten. Hij komt graag op als back maar zal waarschijnlijk de vervanger worden van Maxwell of Abidal maar dan zal een van deze twee toch vertrekken of Abidal wordt centrum verdediger.

Filmpje Adriano Correia

FC Barcelona heeft zo zijn benodigde versterkingen binnen. Met deze selectie gaat het zeker weer de zelfde prestatie leveren als afgelopen jaar. Helaas voor Real Madrid maar zeer waarschijnlijk wordt FC Barcelona opnieuw de landskampioen van Spanje. Zelfs Mourinho kan daar niets aan doen. Mourinho kan alleen bouwen aan een elftal dat over een aantal jaar Barcelona moet gaan verslaan. Zolang Xavi(30) zijn niveau nog enkele jaren houdt zal Barcelona nog als een trein blijven lopen. De andere spelers op Puyol na zijn allemaal nog zo jong dat het succes elftal blijft staan. Het enige waar Barcelona zich op moet richten is om steeds een nieuwe uitdaging te zoeken zodat spelers bij Barcelona willen blijven.

Ik durf wel te stellen, de aankomende 3 jaar wordt FC Barcelona kampioen.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.