Voetbal Analyse: Engeland – USA

zondag, juni 13, 2010 @ 05:06 PM
posted by VoetbalAnalyses

Engeland begon overtuigend aan het duel tegen USA maar na de blunder van Green mochten ze blij zijn met een gelijkspelletje. Zie hier de samenvatting en de analyse.

Engeland – USA

00:31 zie de foto hierboven. Spits inspelen en een middenvelder er onder komen. En dat kon nu goed omdat Rooney uit de spits kwam en dus ruimte maakte voor Gerrard. Rood is de ballijn en wit de looplijnen van Engeland.

1:09 waar Bradley aanvallende middenvelder was bij Heerenveen, vulde hij bij de VS de positie van controlerende middenvelder in. Hij vangt de bal op en verspeelt hem eigenlijk slordig maar hij wordt heroverd. Dempsey speelt vervolgens 2x Gerrard uit en schiet zeer matig in. Agh… het verhaal van Green kennen we.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.