Welke spelers moeten Real Madrid versterken?

donderdag, mei 27, 2010 @ 06:05 PM
posted by VoetbalAnalyses

Real Madrid gaat weer diverse aankopen doen om zowel de Champions League als de Spaanse competitie te winnen. Met Jose Mourinho hebben ze een succesvolle trainer aangetrokken en nou maar hopen voor Real Madrid dat hij successen weet te boeken.

Doelman: Casillas is goed genoeg voor het niveau van Real Madrid, hiervoor zouden ze niet direct een versterking moeten halen. Casillas is vrijwel nooit geblesseerd dus een echte topkeeper op de bank is niet direct nodig.

Rechtsback: Sergio Ramos, hij zal Mourinho zeker niet bevallen. Het motto van Mourinho is ‘eerst verdedigen dan aanvallen’ hij gaat zeker voor een vervanger en dat zal zeer waarschijnlijk Maicon worden. Als het Maicon niet wordt zou het Sagna nog wel eens kunnen worden. Die is niet al te duur en stond al een tijd in de belangstelling van Inter.

Centraal: Pepe, Raul Albiol, Ramos, Garay. Alleen Pepe is misschien van internationaal niveau. Mourinho wil zeker twee echte mandekkers erbij hebben, zal het hem lukken om Samuel of Lucio bij Inter weg te halen? Misschien gaat hij voor Vidic aangezien die weg wil uit Engeland en naar Spanje wil. Verder kan hij misschien Ricardo Carvalho voor een leuk prijsje weghalen bij Chelsea. Chiellini is misschien ook een aantrekkelijke speler voor Real Madrid.

Linksback: Marcelo en Arbeloa, zijn zij van het niveau Mourinho? Marcelo kan niet verdedigen, Arbeloa is een redelijke back. Mourinho maakt er geen geheim van nog gecharmeerd te zijn van Ashley Cole.

Centrale middenvelders: Xabi Alonso, L. Diarra, Granero, M. Diarra, Gago. Xabi Alonso heeft een grote naam en die zal onder Mourinho wel zeker zijn van zijn basisplaats. Maar hebben de overige spelers genoeg kwaliteit? L. Diarra zal het wel redden maar de overige hebben afgelopen seizoen niet echt overtuigt. Mourinho heeft al in de pers aangegevengraag Gerrard of Lampard op zijn middenveld te zien.

Aanvallende middenvelders: Kaka, Van der Vaart, Cristiano Ronaldo: Kaka en Ronaldo zijn zeker van hun plek daar zorgt Florentino Perez wel voor.

Spitsen: Raul, Benzema, Higuain: Benzema is het talent heeft niet overtuigt en zal waarschijnlijk wel door een andere topclub aangetrokken worden. Het contract van Raul wordt waarschijnlijk verscheurt als hij niet uit zichzelf vertrekt. Dat betekent dat er ruimte komt voor een nieuwe topspits. Wie zal Mourinho gaan halen? Zal me niets verbazen als Dzeko daar achter Higuain in de rangorde komt.

Basisopstelling Real Madrid volgend jaar 4-5-1: Cassilas: Sagna, Pepe, Vidic, A. Cole: L. Diarra, Xabi Alonso, Gerrard, Kaka, Cristiano Ronaldo: Higuain.

Wat denk jij?

Be Sociable, Share!

  2 Responses to “Welke spelers moeten Real Madrid versterken?”

  1. jonsi schreef:

   sagna komt niet, ramos is pakken beter

   kaka vertrekt
   higuain vertrekt ook

   casillas, ramos, pepe, albiol, cole, diarra, xabi, silva, vandervaart, ronaldo, benzema

  2. Po schreef:

   Casillas

   Ramos Pepe ? ?

   X.Alonso Khedira

   Kaka of Di Maria

   Ronaldo

   Benzema

   Higuain


  Leave a Reply

  You must be logged in to post a comment.