Engeland en Mexico maken er een mooie wedstrijd van

woensdag, mei 26, 2010 @ 02:05 PM
posted by VoetbalAnalyses

Engeland wint maar liefst met 3-1 van Mexico. Mexico is toch niet de minste tegenstander toch moet je niet te enthousiast worden voor Engeland want in de samenvatting is te zien dat Mexico er ook 3 had kunnen maken.

Samenvatting Engeland – Mexico

Opstelling Engeland 4-3-3: Green: Johnson, King, Ferdinand, Baines: Gerrard, Carrick, Milner: Walcott, Crouch, Rooney.

Johnson liet zien de rechtsback te moeten worden van het Engels elftal. Wat een schitterend doelpunt en met Walcott is hij een ware plaag voor de linkerkant van de tegenstander. Aan de linkerkant van Engeland missen ze op dit moment Ashley Cole en moet Rooney net als bij Manchester United vorig jaar van links komen. Dat is een afweging die Capello moet maken, weet een andere spits te presteren in de spits dan kan Rooney net zo goed op linksbuiten. Weet die spits het niveau niet te halen dan is Rooney in de spits toch erg fijn. Engeland is en blijft een van de favorieten voor de wereldtitel.

Opstelling Mexico 4-3-3: Perez: Osorio, Marquez, Maza Rodriguez, Salcido: Juarez, Torrado, Aguilar: Giovani dos Santos, Franco, Vela.

Moet worden gezegd dat Mexico niet met zijn beste opstelling speelde. Normaal is Blanco de spelmaker achter de spits. Nu heeft de bondscoach Aguirre gekozen om met twee buitenspelers te spelen. Verder is Guardado ook altijd zeker van zijn plek als linkermiddenvelder. Hernandez moet de concurrentiestrijd aangaan met Franco die waarschijnlijk in het voordeel van Hernandez wordt beslist. Je moet Mexico niet onderschatten want ze hebben genoeg ervaring om goed te presteren.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.