Poule C: Engeland tot nu toe

vrijdag, april 16, 2010 @ 11:04 AM
posted by VoetbalAnalyses

Engeland kwam moeiteloos door de kwalificatie. 2 jaar geleden lukte het niet om met Kroatie af te rekenen in de kwalificatie waardoor ze niet aan het EK 2008 mee konden doen. Met bondscoach Fabio Capello is er echter een frisse wind door het team gewaaid en zijn de prestaties in de kwalificaties veelbelovend. De namen zijn groot maar is het ook nog een team na het schandaal van John Terry?

Oefenwedstrijd 3-3-2010: Engeland – Egypte: 3-1

Engeland – Egypte

Opstelling Engeland 4-4-2: Green: Brown, Terry, Upson, Baines: Walcott, Gerard, Lampard, Barry: Defoe, Rooney.

Op de bank: Crouch, James, Lescott, Warnock, Shawcross, Beckham, Downing, Heskey, Milner, Carrick, Wright-Philips, Cole.

Oefenwedstrijd 14-11-2010: Engeland – Brazilie: 0-1

Engeland – Brazilie

Opstelling Engeland 4-4-2: Foster: Brown, Lescott, Upson, Bridge: Jenas, Wright-Philips, Milner, Barry: Rooney, D. Bent.

Op de bank: Crouch, Green, Hart, Huddlestone, Young, Warnock, Cahill, Defoe.

Verwachtingen van Engeland voor het komende WK 2010:
Engeland heeft genoeg grote namen om hoge ogen te gaan gooien. Iedere speler speelt in de beste voetbalcompetitie ter wereld. Het probleem van de laatste jaren is hoe kunnen Gerrard en Lampard zo goed mogelijk samenwerken? Dat kan niet in een 4-4-2 systeem. Willen ze samen spelen moet daar een verdedigende middenvelder bij dat zou Barry kunnen zijn. Het wordt dus tijd dat ze 4-3-3 of 4-5-1 gaan spelen net als Manchester United. Lees ook Engeland en 4-4-2.

Komende oefenwedstrijden voor het WK 2010:
30-5-2010: Engeland – Japan

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.