Poule B: Zuid Korea tot nu toe

dinsdag, april 13, 2010 @ 07:04 AM
posted by VoetbalAnalyses

Zuid-Korea kwam makkelijk door de kwalificaties in Azie. Op het WK 2010 speelt Zuid-Korea in de poule tegen Griekenland, Frankrijk en Nigeria. De bondscoach van Zuid-Korea is Jong-moo Huh. Ji-sung Park is de grote sterspeler van Zuid-Korea. Zuid-Korea speelde veel oefenwedstrijden omdat daar ruimte voor wordt gemaakt in de nationale competitie in Zuid-Korea.Zuid-Korea wint 3 maart zijn oefenwedstrijd tegen Ivoorkust met 0-2.

Samenvatting: Ivoorkust – Zuid Korea

Wij kunnen niet precies aangeven welke speler waar staat maar dit waren de spelers die speelde.
Opstelling Zuid Korea

Zuid Korea verliest 18 november de oefenwedstrijd tegen Servie met 0-1

Samenvatting: Zuid Korea – Servie

Opstelling Zuid Korea

Verwachtingen Zuid-Korea voor het WK 2010: Zuid-Korea wist in 2002 te verrassen met een 4e plaats. In 2006 kwam het niet door de 1e ronde na winst tegen Togo, gelijkspel tegen Frankrijk verloor het de laatste groepswedstrijd van Zwitserland. De poule is niet de sterkste poule van het WK en misschien weet Zuid-Korea tot de 2e ronde te komen en dan is het iedere wedstrijd voor zich.

Komende oefenwedstrijden voor het WK 2010:
16-5-2010: Zuid Korea – Ecuador
24-5-2010: Japan – Zuid Korea
3-6-2010: Spanje – Zuid Korea

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.