PSV wordt niet kampioen zonder Lazovic

woensdag, maart 3, 2010 @ 06:03 PM
posted by VoetbalAnalyses

PSV heeft vandaag Lazovic verkocht aan Zenit Sint-Petersburg, Lazovic gaf bij PSV aan een aantrekkelijke aanbieding te hebben ontvangen van Zenit.

De Servier was aan zijn derde seizoen bezig bij PSV en was onder Rutten zeker van een basisplaats toch heeft hij bij Rutten aangegeven te willen vertrekken. De russische club zal een financieel aantrekkelijke aanbieding hebben gedaan. Dit seizoen kwam hij vrijwel alle wedstrijden binnen de lijnen als rechtsbuiten bij PSV.

Nu Lazovic weg is bij PSV zal dit gevolgen hebben voor de speelwijze van PSV. De rechtsbuiten positie zal nu door Amrabat of Van der Meyde moeten worden ingevuld. Beide spelers zijn echter allebei echte zijlijn spelers waar Lazovic meer een spits was dan een rechtsbuiten. Dit kan een probleem vormen voor PSV.

Achter Lazovic stond Manolev, dit is een spelers die graag opkomt langs de zijlijn. Manolev was aan het begin van het seizoen aan het punt van discussie omdat hij te aanvallend zou zijn. Maar PSV was juist verassend over rechts omdat Lazovic steeds naar binnenkwam en ruimte maakte voor Manolev. Nu Van der Meijde of Amrabat op de positie van Lazovic komen zal er geen ruimte meer zijn voor Manolev om op te komen.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.